fbpx

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner (DKK). Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Salg generelt

Alle priser er angivet inkl. fragt/leveringsomkostninger. Rommen leveres kun i Danmark.

Fortrydelsesret

Du kan returnere rommen inden for 14 dage efter modtagelse. Flasken skal være ubeskadiget og emballagen ubrudt. Faktura skal vedlægges. Adressen er: Wanderum.com, Kong Georgs vej 19, Baghuset, 2000 Frederiksberg.

Ved fortrydelse af købet, vil pengene blive tilbageført til det benyttede kreditkort. Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Der fratrækkes 50 kr. for forsendelse.
Vi tilbyder ikke gratis returnering.

Levering

Levering sker ca. 4-5 dage efter ordremodtagelsen. Alle ordrer sendes med et fragtfirma, som PostNord, GLS eller DHL. Fragt prisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen.

I tilfælde af udsolgte varer eller ændring af leveringstid, vil du straks blive underrettet herom. Vi gør opmærksom på at vi ikke sender og leverer rommen uden for Danmark.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en ordre, beder vi og sende en mail på info@wanderum.com med “Afbestilling” indsat i emnetekst.

Afbestilling bør ske inden kl. 16:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Betaling

De mulige betalingsmåder er: Dankort, Visa Dankort Visaelectron, Mastercard mv. De kortoplysninger som indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS/TELLER i krypteret form (SSL) som det kun NETS/TELLER kan læse. Der er således ingen andre, som ser eller gemmer betalingskort oplysningerne. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes 1 måneds returret fra det tidspunkt, hvor varen modtages.

Hvis du returnerer, skal varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Fragtudgiften ved at returnere varen påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Reklamationsret

Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, så mail os på info@wanderum.com

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@wanderum.com

Fødevarestyrelsens kontrolinformation (pdf)